Τηλ.::
Κίνα CNC γρήγορο πρωτότυπο κατασκευαστής
BOLE RP&CO.,LTD

 ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!

 Προηγμένη πρόσθετη κατασκευή και γρήγορες βιομηχανικές τρισδιάστατες υπηρεσίες διαμόρφωσης πρωτοτύπου για την υπεράσπιση, αεροδιαστημικός, αυτοκίνητος, ιατρικός, την αρχιτεκτονική, τα καταναλωτικά αγαθά και περισσότερους.

 

 

Αρχική Σελίδα

BOLE RP&CO.,LTD

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

BOLE RP&CO.,LTD

 

Προηγμένη πρόσθετη κατασκευή και γρήγορες βιομηχανικές τρισδιάστατες υπηρεσίες διαμόρφωσης πρωτοτύπου για την υπεράσπιση, αεροδιαστημικός, αυτοκίνητος, ιατρικός, την αρχιτεκτονική, τα καταναλωτικά αγαθά και περισσότερους.

 

Η ομάδα του κορμού των μηχανικών έχει τις δεκαετίες εμπειρίας με όλα από τα πρότυπα προπαραγωγής στη μικρή επεξεργασία batch σε μια μεγάλη έκταση των ρητινών και των μετάλλων. Σφιχτές ανοχές, επικαλύψεις, πολύχρωμα, snap-fit κομμάτια ή προγράμματα πολυ-υλικού; Κανένα πρόβλημα. Ο κορμός βοηθά τους πελάτες να φτάσουν τα προϊόντα στην αγορά γρήγορα, χωρίς οδοφράγματα.

 

Στοχεύουμε να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να γίνετε έτσι η πρώτη γραμμή του σχεδίου και της κατασκευής πρωτοτύπων.

.

 

Οι δεξιότητες, η πείρα και η εμπειρία μας περιλαμβάνουν την εργασία στο γρήγορο πρωτότυπο, άξονας 5 που επεξεργάζεται στη μηχανή, κατεργασία άξονα 3, εκτύπωση SLA3D, κατεργασία ακρίβειας καθώς επίσης και λειτουργώντας πρωτότυπα, κενή ρίψη, κύρια σχεδίαση, λήξη, ηλεκτρονική και κατασκευή. Παρέχουμε τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα στην αγορά που συνδυάζεται με την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, την ταχύτητα και την αποδοτικότητα καθώς επίσης και τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

Εργασία με τα πρωτότυπα καταλαβαίνουμε ότι εργαζόμαστε συχνά με τις πολύ πολύτιμες ιδέες και τις έννοιες και για τις μεγάλα επιχειρήσεις και για τα άτομα με ένα όραμα. Έχοντας αυτό υπόψη προσφέρουμε μια πλήρως περιεκτική και πλήρη συμφωνία μη-κοινοποίησης και είμαστε πλήρως δεσμευμένοι στην προστασία των ιδεών πελατών μας.

 

 

Με περισσότερο από τη δεκαετή εμπειρία, αναπτυσσόμαστε

και γίνετε πολύ ισχυρός στον τομέα κατασκευής πρωτοτύπων.

 

 

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να κάνουμε μια μεγάλη εργασία για σας!

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : ΚΟΡΜΟΣ

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 600,000-700,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

Ο ΚΟΡΜΟΣ ήταν establisehd το 2007, η εστίαση κάνει το γρήγορο πρωτότυπο, κενή ρίψη, SLA, γρήγορη σχεδίαση, μέρη μετάλλων φύλλων και ούτω καθεξής.

 

Τώρα ο ΚΟΡΜΟΣ έχει τέσσερα brances, έχει συνολικά 96 σύνολα CNC μηχανών που βρίσκονται στην πόλη Shenzhen και Dongguan, που ειδικεύεται στη γρήγορη διαμόρφωση πρωτοτύπου των αυτοκινητικών προϊόντων, των ιατρικών προϊόντων, των ψηφιακών μερών, των εγχώριων συσκευών και της παραγωγής batch για τα μέρη μετάλλων. Προσφέρουμε την επαγγελματικότερη, αποδοτικότερη υπηρεσία στους πελάτες valubale μας.

 

 

 

υπηρεσία της εταιρίας

Προσφέρουμε ένα σημείο εξυπηρέτησης από μία και μόνη υπηρεσία για την κατεργασία των υπηρεσιών!

 

CNCT ήταν κύριο των εσωτερικών προηγμένων γραμμών παραγωγής επεξεργασίας μετάλλων φύλλων.

 

Έχουμε την ισχυρή ικανότητα κατασκευής, οι αυτόματοι τόρνοι μας, CNC τόρνοι, CNC επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα, μηχανές σφράγισης και κρύες μηχανές τίτλων συν το βοηθητικό εξοπλισμό όπως τη μηχανή άλεσης, την αλέθοντας μηχανή, EDM και τη συνεργασία των συνεργατών μας, είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε κάθε τα διαφορετικά συστατικά ανεξάρτητα από τη διαμόρφωση πρωτοτύπου ή την παραγωγή σειράς.

  • Περισσότερο από 10 έτη που ανταλλάσσουν και που κατασκευάζουν την εμπειρία.
  • Η μικρή διαταγή είναι διαθέσιμη
  • Ανώτερη ευνοϊκή καλή υπηρεσία τιμών.
  • Παράδοση εγκαίρως.
  • Η σκληρή δουλειά QC μας του υπαλλήλου ομάδων εξασφάλισε τη σταθερή ποιότητα.
  • Καλά έμπειρος στην παροχή της παραγωγής για το σχέδιο συνήθειας και τη διαταγή cOem.

 

Ευνοϊκή CNC κατεργασία

Έχουμε DMG 5 άξονας CNC επεξεργαμένος στη μηχανή από τη Γερμανία.

4 ο άξονας CNC που επεξεργάζεται τους εξοπλισμούς στη μηχανή είναι εισαγωγή από την Ιαπωνία. Έτσι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για τη μικροσκοπική μικρή ανοχή μερών απαίτησε το cOem μερών. Επίσης έχουμε την πλούσια εμπειρία CNC επεξεργαμένος την υπηρεσία στη μηχανή.

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες για CNC που επεξεργαζόμαστε την υπηρεσία στη μηχανή, θα είμαστε πολύ ευτυχείς να συνεργαστούμε με σας και θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας όλη την ώρα.

 

 

  •  

 

Ομάδα επιχείρησης

Ο κορμός είναι επαγγελματίας και μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας στον τομέα της παραγωγής πρωτοτύπων και του βιομηχανικού προϊόντος (ταυτότητα) που σχεδιάζει και έχουμε μια ομάδα επιθετικών ειδικών που εργάζονται από κοινού.

 

Ο ΚΟΡΜΟΣ έχει περισσότερα από 20 τοπ desingers και οι περισσότεροι μηχανικοί έχουν περισσότερο από 5 έτη προγραμματισμού της εμπειρίας. Θα ακολουθήσουν από το διαχωρισμό των προϊόντων, τον προγραμματισμό και την τελική αποστολή.

 

Συνεργαμένος με τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες, τους αναλυτές και τους αρμόδιους για το σχεδιασμό για να παρέχει στους πελάτες το εμπορικό σήμα και την ανταγωνιστικότητα προϊόντων ως πυρήνα μιας περιεκτικής λύσης, συμπεριλαμβανομένων των αγορών και της έρευνας χρηστών, του εμπορικού σήματος και του προγραμματισμού προϊόντων, σχέδιο προϊόντων, μικρή κατασκευαστική υπηρεσία bathc. Παρέχετε η cosulting υπηρεσία ότι σχεδίου για καλά-ξέρει τις επιχειρήσεις και εσωτερικός και oversea πελάτες για να τους φέρνει τις επιχειρησιακές τιμές.

 

BOLE RP&CO.,LTD
2$ος, Χ Blod, βιομηχανική ζώνη Chang'an, Dongguan, Guangdong, Κίνα Pingqian
Τηλ.::86-769-8228 -0918
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας CNC γρήγορο πρωτότυπο προμηθευτής. © 2016 - 2020 cncmachiningprototype.com. All Rights Reserved.